Ο Ολυμπιακός κοντράρεται επί του Αθηναϊκού, για την πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Σε ρυθμούς… πρωταθλήματος κινείται ο Ολυμπιακός κι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Μετά την επίσημη έναρξη της σεζόν 2024-25, με το νοκ άουτ ματς Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16») στην έδρα του Αθηναϊκού, ο Θρύλος έχει στραμμένη την προσοχή του στην πρεμιέρα της Α1.

Τα κορίτσια του Θρύλου προετοιμάζονται σε «φουλ» ρυθμούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία αντιμετωπίζουν και πάλι τον Αθηναϊκό.

Α1 μπάσκετ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός στο Mega Play, το κανάλι για τις άλλες ομάδες
Α1 μπάσκετ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός στο Mega Play, το κανάλι για τις άλλες ομάδες

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (5/10) στις 15:00 (MEGA Play/megatv.com), οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την ομάδα του Βύρωνα στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, για την πρεμιέρα της Α1.

Με μόνο στόχο ο Ολυμπιακός κι οι παίκτριες του Θάνου Νίκλα, να «μπουν» με το «δεξί». Όπως έκαναν και στον θεσμό του Κυπέλλου (65-71 στο κλειστό Εργάνης, για τη Β’ φάση).

Τα πεπραγμένα που έκανε ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό για το Κύπελλο Γυναικών έδειξε την ανωτερότητά του στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας την καλή του κατάσταση και την υψηλή ποιότητα του ρόστερ του. Η «ερυθρόλευκη» ομάδα κυριάρχησε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, δείχνοντας ψυχραιμία και στρατηγική. Ιδιαίτερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ωστόσο, η ομάδα του Βύρωνα παρέμεινε «ζωντανή» στην αναμέτρηση, κυρίως λόγω αμφιλεγόμενων διαιτητικών αποφάσεων που συχνά αδικούσαν τον Ολυμπιακό. Αυτές οι αποφάσεις φαίνεται να επηρεάζουν την ροή του παιχνιδιού. Δημιουργώντας πίεση και αναστάτωση στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτριες του Θρύλου διαχειρίστηκαν την κατάσταση με επαγγελματισμό και συγκέντρωση. Αποδεικνύοντας τη δύναμη του μπασκετικού χαρακτήρα τους.

Αυτή η επιτυχία δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα της ανώτερης τεχνικής και τακτικής, αλλά και της ικανότητας των παικτριών να παραμείνουν προσηλωμένες στον στόχο τους, παρά τις δύσκολες στιγμές. Η ομάδα του Ολυμπιακού, με αυτή την εμφάνιση, επιβεβαίωσε ότι είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις στο γυναικείο μπάσκετ, έτοιμη να προχωρήσει με σιγουριά στο Κύπελλο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24