Η Θύρα 7 έστειλε νέο μήνυμα, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης που δίνει ο Ολυμπιακός επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι της σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, αλλά και για τη στήριξη που θα προσφέρουν οι οπαδοί της ομάδας. Οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού, η Θύρα 7, ετοιμάζει ένα ακόμη εντυπωσιακό κορεό, το οποίο, όπως αναμένεται, θα τραβήξει τα βλέμματα σε όλη την Ευρώπη.

Η «χορογραφία» των οπαδών του Θρύλου είναι κάτι που έχει καθιερωθεί να συζητιέται. Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ευρώπη, και τα εγκωμιαστικά σχόλια είναι δεδομένα, χάρη στο πάθος και την αφοσίωσή τους. Το κλίμα στο γήπεδο αναμένεται εκρηκτικό. Η ατμόσφαιρα να δίνει ώθηση στους «ερυθρόλευκους» για ένα θετικό αποτέλεσμα στην κρίσιμη αυτή ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Θύρα 7: «Γιατρέ μου δεν μου φτάνει ένα ευρωπαϊκό!»
Θύρα 7: «Γιατρέ μου δεν μου φτάνει ένα ευρωπαϊκό!»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 7:

«Ακούμε τους οργανωτές! Βοηθάμε την ομάδα με την φωνή μας!

«ΚΟΡΕΟ-ΘΥΡΑ 7»

Στον αγώνα με την Μπράγκα,καλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα κάτσουν στο πέταλο της Θύρας 7,να προσέλθουν τουλάχιστον ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από την έναρξη του αγώνα (δηλ. 18:45).

Είναι σημαντικό, για να πετύχει το κορεό, να σηκωθούν ΟΛΕΣ οι σακούλες.Για αυτό το λόγο δεν κάθεται ΚΑΝΕΝΑΣ σε κάγκελα, διαδρόμους, σκαλοπάτια και κυλικεία.

Παίρνουμε θέση στην κερκίδα από νωρίς, τα κινητά στην τσέπη και ακούμε τις οδηγίες των οργανωτών.

ΥΓ. Παίρνουμε τα σακουλόχαρτα που είναι κολλημένα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν σηκώνουμε για κανέναν λόγο το σακουλόχαρτο του μπροστινού μας!»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24