Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ολυμπιακός - Μπράγκα Κανάλι, και που θα δείτε την μεγάλη αναμέτρηση για τον Θρύλο μας;

Ολυμπιακός – Μπράγκα Κανάλι: Η ώρα για τον Ευρωπαϊκό Θρύλο έφτασε! Ολυμπιακός – Μπράγκα για το Europa League σε μια μάχη που φέρνει αναμνήσεις και από τις δύο πλευρές. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι στη Μπράγκα έχουμε παλιούς γνώριμους. Ο ένας είναι ο Άντρε Όρτα, ένας παίκτης που σε λίγους μήνες έγινε αγαπητός από τον κόσμο, ενώ ο άλλος είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της ομάδας.

Βέβαια, υπάρχει και ο Μπρούμα, ο οποίος είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον Ολυμπιακό και έχει αφήσει το στίγμα του στο Πειραιά. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», δύο παλιοί γνώριμοι, αυτή τη φορά από τη Μπράγκα, θα φέρουν και αυτοί αναμνήσεις στους Πορτογάλους. Ο ένας είναι ο Νταβίντ Κάρμο, που αγωνιζόταν στη Μπράγκα πριν μεταγραφεί στην Πόρτο. Ο άλλος είναι ο Τσικίνιο, ο οποίος επίσης έχει περάσει από την Μπράγκα και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν και μοναδικό στόχο: τη νίκη. Μία νίκη που θα του δώσει τους πρώτους του βαθμούς στη League Phase του Europa League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον κόσμο στο πλευρό της, θέλει να αποδείξει γιατί είναι μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Conference League την περασμένη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Μπράγκα έχει εξίσου μεγάλο κίνητρο για να κοντράρει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Βάσκος τεχνικός, μετά από αρκετές ημέρες, θα έχει ένα πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του. Θυμίζουμε πως στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι βασικοί παίκτες, όπως οι Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μάρτινς, και Λορέντζο Πιρόλα.

Ολυμπιακός – Μπράγκα: μια αναμέτρηση που υπόσχεται ένταση, πάθος και την ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κερδίσει πολύτιμους βαθμούς στο Europa League.

▶️ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴⚪️

Ολυμπιακός – Μπράγκα Κανάλι: Που θα δείτε την μάχη του Θρύλου μας;

Η αναμέτρηση, όπως ήδη γνωρίζουμε, οδεύει ολοταχώς προς Sold Out. Κάποιοι φίλαθλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη μάχη που θα δώσει ο Ολυμπιακός.

Σε ποιο κανάλι, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αναμέτρηση; Ο αγώνας Ολυμπιακός – Μπράγκα θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote TV. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το COSMOTE SPORT 3 HD, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τον Θρύλο.

Δείτε το Το Match Programme του αγώνα

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον Ολυμπιακό να διεκδικεί μια σπουδαία νίκη στην Europa League μέσω της Cosmote TV!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις | 21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24