Δεν μπορεί να χαθεί. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming μέσα από μία μοναδική εμπειρία. Μην την χάσεις. Ζήσε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό ζωντανά με την καλύτερη εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε κόντρα στην Ολιμπίκ Λυών, όμως δεν τα κατάφερε. Γνώρισε την ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα του Europa League. Δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα μέσα σε ένα εξάλεπτο (66′, 72′) ήταν αρκετές για τους Γάλλους. Έτσι, βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τους Πειραιώτες και το σημερινό ματς με την Μπράγκα είναι καθοριστικό. Δείτε το  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ σε Live Streaming.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να δείξει βελτίωση σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στη Λιόν και να αξιοποιήσει την έδρα της, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει «ζωντανή» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Μεντιλίμπαρ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, παλιούς και νέους, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει φανέλα βασικού στον Χρήστο Μουζακίτη, έναν από τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες του ρόστερ.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

▶️ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴⚪️

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πιο πειστική απάντηση στη σημερινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Φαλήρου. «Πράγματι, είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, όπως περιμένει ο κόσμος. Στην προετοιμασία είχαμε μαζί μας κάποιους παίκτες, αλλά δεν είχαμε κάποιους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, παίζοντας ψηλά και πιέζοντας. Πρέπει να αυξηθεί η επιθετικότητά μας. Όμως, όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπράγκα πρέπει να είσαι πολύ καλά τοποθετημένος και στην άμυνα.

Σεβόμαστε πολύ την Μπράγκα, είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στο αυριανό παιχνίδι και να έχουμε τις απαντήσεις στην άμυνα. Φυσικά ποντάρουμε πολύ στη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος μας», τόνισε ο κόουτς των ερυθρολεύκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Τζολάκης, Πασχαλάκη, Αποστολόπουλο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτη, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρα και Κωστούλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming με τους καλύτερους!

Από την άλλη, η Μπράγκα βρίσκεται στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (3/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:45. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Ο προπονητής, Κάρλος Καρβαλιάλ, ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς εκπλήξεις, με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη στο Φάληρο. Έχει αναλύσει σε βάθος την ομάδα του Ολυμπιακού.

«Όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα» δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο Καρβαλιάλ.

▶️ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴⚪️

Με… απουσίες, αλλά και με παλιούς γνώριμους…

Αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ρόμπσον Μπαμπού, Πάουλο Ολιβέιρα, Ζοάο Μουτίνιο και Ροντρίγκο Ζαλαζάρ. Αντίθετα, σημαντική επιστροφή είναι αυτή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αγωνίστηκε μόλις 20 λεπτά στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Ρίο Άβε. Ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος» Μπρούμα  αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η 23μελής αποστολή της Μπράγκα περιλαμβάνει τους εξής παίκτεςΜατέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι και Ρομπέρτο Φερνάντεθ.

Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Η τακτική προσέγγιση και οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ενώ η Μπράγκα, με τους επικίνδυνους επιθετικούς της, μπορεί να απειλήσει ανά πάσα στιγμή.

Συνοψίζοντας, η αποψινή αναμέτρηση είναι κρίσιμη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και ποιότητα για να πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση. Απέναντι σε μια επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα όπως η Μπράγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι ΕΔΩ…

Δείτε ΕΔΩ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις | 21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24