Ο Εργκίν Αταμάν ήθελε να κερδίσει τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως για ακόμη μια φορά δεν τα κατάφερε, προσπαθώντας με δικαιολογίες να καλύψει τις αδυναμίες του.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη φετινή EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να θέτει ως στόχο μια ανταγωνιστική πορεία, παρόμοια με την περυσινή. Πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Βερολίνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα, ο Τούρκος προπονητής αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά ξεκαθάρισε πως επιδιώκει να δει τον Παναθηναϊκό να παίζει επιθετικά και να ελέγχει τον ρυθμό.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό στο Super Cup, δηλώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω το αποτέλεσμα, αν και πέταξε ένα έμμεσο σχόλιο για τη διαιτησία. Αυτό ίσως δείχνει πως η απογοήτευση για την απώλεια τίτλου είναι ακόμα νωπή, παρά την προσπάθειά του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!

Η αδυναμία του Αταμάν να κερδίσει τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα, για άλλη μια φορά, φαίνεται να τον πειράζει, με τον ίδιο να προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για την ήττα. Όμως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στην επόμενη πρόκληση της EuroLeague και να αφήσει πίσω τα όποια αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Κλείσαμε την EuroLeague με τίτλο στο Βερολίνο, τώρα ξεκινάμε εκεί. Είμαστε έτοιμοι, φυσικά όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ειδικά εκτός έδρας όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, οπότε πρέπει να παίξουμε καλά. Ίσως στη βαθμολογία η Άλμπα δεν είναι υποψήφια για τα play off, αλλά δε λέει κάτι γιατί ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, στο πρώτο μισό κάθε ομάδα παλεύει για να πάρει τις νίκες. Τα ρόστερ φυσικά στα χαρτιά είναι διαφορετικά από το παιχνίδια. Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να παίξουμε επιθετικά. Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο», ανέφερε αρχικά.

Για το κλίμα μετά το Super Cup:

 «Δεν είχαμε πρόβλημα, πέρσι χάσαμε επίσης το Super Cup. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον Ολυμπιακό και το ρόστερ τους. Έχουν πολύ καλό ρόστερ, ήταν δύσκολο παιχνίδι, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, κάναμε πολλά λάθη αλλά όλοι είδαν ότι και άλλοι έκαναν λάθη που μας κόστισαν τέσσερις πόντους».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24