Ο Τσικίνιο θα είναι εκείνος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους παίκτες μας, κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης επί της Μπράγκα.

Την Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στην Μπράγκα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

Η συνέντευξη θα είναι μια ευκαιρία για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς και για τον ποδοσφαιριστή Τσικίνιο, να μιλήσουν για τις προσδοκίες της ομάδας πριν από αυτόν τον σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα.

Μπράγκα: Με τέσσερις απουσίες και δύο… γνωστούς κόντρα στον Ολυμπιακό
Μπράγκα: Με τέσσερις απουσίες και δύο… γνωστούς κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να αναλύσει τη στρατηγική του για το ματς, εστιάζοντας στα δυνατά σημεία της Μπράγκα, αλλά και στα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η δική του ομάδα μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Η παρουσία του Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο ταλαντούχος εξτρέμ θα δώσει τη δική του οπτική για την ψυχολογία της ομάδας και την προετοιμασία των παικτών για αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Με τους φιλάθλους να αναμένουν έναν δυνατό ευρωπαϊκό αγώνα, η συνέντευξη Τύπου θα ρίξει φως στις σκέψεις και τα σχέδια της ομάδας, καθώς ο Ολυμπιακός στοχεύει να ενισχύσει τη θέση του στον όμιλο και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24