Ο Μάρκους Χάουαρντ έκανε τα δικά του προγνωστικά για την κατάκτηση της Euroleague, βάζοντας στα φαβορί τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκους Χάουαρντ, ο χαρισματικός γκαρντ της Μπασκόνια, μοιράστηκε τις προβλέψεις του για την κατάκτηση της Euroleague, και ανάμεσα στα φαβορί συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός παίκτης, γνωστός για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στο σκοράρισμα, τόνισε πως η ελληνική ομάδα έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος, μετά την εξαιρετική της πορεία την περασμένη σεζόν, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη του Ολυμπιακού ως μιας από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, με σταθερή παρουσία στην ελίτ της διοργάνωσης. Με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους άλλους κομβικούς παίκτες της ομάδας να ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός θεωρείται από πολλούς ισχυρός διεκδικητής του τίτλου, και τα λόγια του Χάουαρντ απλώς ενισχύουν αυτήν την άποψη.

Χρίζει… φαβορί τον Ολυμπιακό ο Χάουαρντ!
Χρίζει… φαβορί τον Ολυμπιακό ο Χάουαρντ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ποιες ομάδες θα είναι στο Final Four: «Θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης και θα πω η Παρτιζάν. Έχουν κάνει πολλές αλλαγές, αλλά μου αρέσει το ρόστερ που διαθέτουν.

Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στο ρόστερ της και πιστεύω ότι θα εκπλήξουν πολύ κόσμο αυτή τη σεζόν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους Σέρβους οπαδούς για τον τρόπο που υποστηρίζουν τα κλαμπ τους. Αυτό δείχνει πόσο πολύ εκτιμούν το μπάσκετ και φυσικά τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Τους βγάζω το καπέλο».

Για τον στόχο της Μπασκόνια: «Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό θα κάνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα ομάδα που φτιάξαμε αυτή τη σεζόν και αισθάνομαι ότι θα μπούμε στα πλέι οφ. Μπορούμε να το πετύχουμε ξανά, αλλά και να δούμε το βήμα παραπάνω».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24