Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής της Super League, άλλαξαν κατά πολύ τις ισορροπίες, με τον Ολυμπιακό να βγαίνει σαφέστατα κερδισμένος.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι «ερυθρόλευκοι» ήξεραν ότι η νίκη ήταν απαραίτητη. Η ομάδα του Πειραιά παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, καθώς ο Μεντιλίμπαρ έκανε επτά διαφοροποιήσεις στη σύνθεσή της σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των νεαρών Μουζακίτη, Κωστούλα και Αποστολόπουλου, που ξεκίνησαν βασικοί.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ροτέισον από Μεντιλίμπαρ – «Μέσα» Μουζακίτης, Κωστούλας! (pic)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ροτέισον από Μεντιλίμπαρ – «Μέσα» Μουζακίτης, Κωστούλας! (pic)

Η νίκη αυτή δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τη Μπράγκα.

Παράλληλα, η 6η αγωνιστική της Super League περιλάμβανε δύο σημαντικά ντέρμπι. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0, ανατρέποντας τα δεδομένα στην κορυφή, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτοπορία. Η ΑΕΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Αθήνας. Η ομάδα του Άρη έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, με δύο μεγάλες νίκες, μία απέναντι στον Ολυμπιακό και μία επί του ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πτωτική πορεία, έχοντας απομακρυνθεί ήδη έξι πόντους από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» χρειάζονται άμεσα αντίδραση για να ανατρέψουν την κατάσταση και να επιστρέψουν στη μάχη του τίτλου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24