Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν στη Ρόδο για τον τελικό του Super Cup, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 86-85.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν στη Ρόδο για τον τελικό του Super Cup, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 86-85 και να κατακτούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Με το τέλος του αγώνα και το τελευταίο σφύριγμα, οι παίκτες των δύο ομάδων προχώρησαν στο κέντρο του γηπέδου για να ανταλλάξουν συγχαρητήρια. Ωστόσο, ένας φίλαθλος κατέγραψε μια όχι και τόσο ευχάριστη στιγμή με την κάμερά του. Συγκεκριμένα, ο Τόμας Γουόκαπ χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά όταν έφτασε στον Κώστα Σλούκα, ο αρχηγός των Πρασίνων τον αγνόησε και συνέχισε να χαιρετά τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!

Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σλούκας αγνοεί τον Γουόκαπ. Πέρσι, κατά τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, όταν είχε προηγηθεί ένα επεισόδιο με τον Κάνααν στο ΣΕΦ. Παρόλα αυτά, κατά την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά, οι δύο παίκτες είχαν απαθανατιστεί να δίνουν τα χέρια κανονικά.

Δείτε το βίντεο:

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24