Ο Ολυμπιακός άξιζε αυτή την πρώτη διάκριση, με παίκτες γεμάτους πάθος για επιτυχίες και διάθεση να πρωταγωνιστήσουν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Αθήνα με ένα επιπλέον τρόπαιο στις αποσκευές της, καθώς το βράδυ της Κυριακής κατέκτησε το πρώτο τίτλο της σεζόν, νικώντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο. Ο Ολυμπιακός άξιζε αυτή την πρώτη διάκριση, με παίκτες γεμάτους πάθος για επιτυχίες και διάθεση να πρωταγωνιστήσουν.

Οι δύο επιστροφές του καλοκαιριού, Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ο Πετρούσεφ, ο οποίος είχε αμφισβητηθεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, έκανε τη διαφορά κάτω από τη ρακέτα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ο «αφανής ήρωας» της αναμέτρησης, Μόουζες Ράιτ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα που έστρεψε τη στεφάνη και προκάλεσε προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού. Αγωνιζόμενος ως σέντερ, σε απουσία των Φαλ και Μιλουτίνοφ, σημείωσε εντυπωσιακή απόδοση με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ και 21 στο ranking, ανανεώνοντας πολλές επιθέσεις της ομάδας.

Όταν επιστρέψουν οι «πύργοι» Φαλ και Μιλουτίνοφ, και αν ο Φουρνιέ βρει τη φόρμα του, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, με ενισχυμένη επίθεση και πιθανότητες για πολλές νίκες. Η πρώτη δοκιμή της ομάδας του Μπαρτζώκα άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια της σεζόν.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24