Ο Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην COSMOTE TV, επεσήμανε ότι οι Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην COSMOTE TV, επεσήμανε ότι οι Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Για το παιχνίδι: “Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από ό,τι σωστές ενέργειες. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι και στην Ευρώπη“.

Για την απόδοση των νεαρών παικτών: “Στο πρώτο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως τους επηρέασε η κούραση και έχασαν κάποιες μπάλες, δίνοντας ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ο Κωστούλας ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να απελευθερωθεί. Μπορεί να μας προσφέρει πολλά περισσότερα”.

Για το αν οι νεαροί παίκτες θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες: “Ελπίζουμε πως ναι, έχουμε περίπου 30 παίκτες στο ρόστερ. Θέλουμε να βρούμε χρόνο για τους νεαρούς γιατί το αξίζουν”.

Για το τι κρατά από τον αγώνα και τα συνθήματα για εκείνον: “Για την πρώτη σας ερώτηση κρατάω τα μικρά παιδιά. Και όταν τραγουδάνε το όνομά μου ντρέπομαι. Σκέφτομαι ποιός είμαι εγώ για να τραγουδά ο κόσμος το όνομά μου…”.

Τους πιτσιρικάδες: “Τους ζητάω ό,τι και από τους υπόλοιπους. Του ζητάω να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι παίκτες της α’ ομάδας και η αντιμετώπιση είναι η ίδια. Αυτό που τους ζητάμε είναι να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όταν το κάνουν μας βοηθούν πολύ”.

Την εικόνα του Ολυμπιακού και τον Γιαζίτσι: “Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από το σκορ. Εάν δούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, παρά το 0-0 κάναμε καλύτερα πράγματα τότε. Χάσαμε μπαλιές και δεν επιτρέπονται τόσα πολλά λάθη. Για τον Γιαζίτσι θα πρέπει να τον δω”.

Τον Κοστίνια: “Είναι ένας παίκτης που προπονείται σούπερ καλά. Έχει πάντα καλή διάθεση. Δεν παραπονιέται και δεν γκρινιάζει για τίποτα. Έκαναν πολύ καλά πράγματα με τον Ροντινέι στον αγώνα”.

Το ότι ξεκουράστηκαν οι βασικοί: “Το ελπίζω. Για αυτό γίνεται η προετοιμασία. Για να βασιστούμε σε περισσότερους παίκτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί ο σχεδιασμός του ρόστερ δείχνει πώς έχουμε πολλές επιλογές. Όλοι είναι εδώ για να βοηθήσουν”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24