Ο Ολυμπιακός θέλει το τρόπαιο του Super Cup, αλλά για να φτάσει σε αυτό, πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος και να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό, με στόχο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. Απόψε, στις 20:30, το «αιώνιο» ντέρμπι αναμένεται να κρίνει ποια ομάδα θα σηκώσει την πρώτη κούπα της αγωνιστικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον ημιτελικό με το Περιστέρι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο. Παρά τη διαφορά δυναμικής, ποιότητας και βάθους στο ρόστερ, η ομάδα των δυτικών προαστίων δυσκόλεψε αρκετά τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ ανέλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους, οδηγώντας την ομάδα στη νίκη και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!

Η αποψινή αναμέτρηση όμως απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα ανεβαίνει και το δικό του επίπεδο. Με τις προσθήκες ουσίας που έγιναν το καλοκαίρι και την εντατική δουλειά στην προετοιμασία, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αποδείξουν ξανά την ανωτερότητά τους και να πάρουν έναν ακόμα τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας αυτός είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να επαναλάβει αυτό που έκανε πολλές φορές την περσινή σεζόν: να επικρατήσει του «αιώνιου» αντιπάλου και να προσθέσει άλλο έναν τίτλο στη συλλογή του, γράφοντας ακόμα μία σελίδα στην ένδοξη ιστορία του. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τζάμπολ, γνωρίζοντας ότι η βραδιά μπορεί να τελειώσει με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24