Είναι ξεκάθαρο γιατί ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απόψε απέναντι στον Ατρόμητο: για να κερδίσει και να πάρει τη ψυχολογία που χρειάζεται.

Είναι ξεκάθαρο γιατί ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απόψε απέναντι στον Ατρόμητο: για να κερδίσει. Εξίσου σαφές είναι ότι ο στόχος του Ατρομήτου είναι να σταματήσει τον Ολυμπιακό, να κερδίσει λίγη δημοσιότητα αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή, και να ανακόψει την πορεία του προς το 48ο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια μικρή… έκπληξη. Γιατί πραγματικά πρόκειται για έκπληξη όταν μια ομάδα από τις μικρομεσαίες της Σούπερ Λιγκ καταφέρνει να ανακόψει τον Θρύλο.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο Καραϊσκάκη με γνώμονα το πώς θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται αποκλειστικά στη νίκη. Οι αντίπαλοί του είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν στο πώς θα τον αναχαιτίσουν. Δεν είναι ο Ολυμπιακός που θα προσαρμοστεί στον Ατρόμητο, αλλά ο Ατρόμητος στον Ολυμπιακό. Και παρόλο που οι αντίπαλοι προσπαθούν, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να τον σταματήσουν.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο σε αγώνες με ομάδες όπως ο Ατρόμητος. Θα πάρει την πρωτοβουλία, θα κυριαρχήσει στην κατοχή και θα προσπαθήσει να κάνει τον Ατρόμητο να τρέχει από πίσω του. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αναζητά μια νίκη ψυχολογίας, και αν παίξει με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα από το ξεκίνημα, θα την εξασφαλίσει.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24