Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για restart, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση επί του Ατρομήτου.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια ασυνήθιστη πρόκληση με τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που σπάνια συμβαίνει στον σύλλογο, ιδιαίτερα μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και ενόψει του εορτασμού για τα 100 χρόνια του. Οι Πειραιώτες είχαν θέσει ξεκάθαρους στόχους για φέτος, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και μια δυνατή πορεία στο Europa League. Ωστόσο, η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και οι ήττες από Άρη και Λιόν έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο για να συζητήσει την κατάσταση και να βρει λύσεις. Σε ένα άτυπο «group therapy», ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τους παίκτες, μίλησαν ανοιχτά για τις τελευταίες εμφανίσεις. Ο αρχηγός Ροντινέι, καθώς και οι Έσε, Τζολάκης και Ολιβέιρα, εξέφρασαν την επιθυμία τους να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να επανέλθουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Ο Μεντιλίμπαρ υπενθύμισε στους παίκτες την περσινή τους επιτυχία με την κατάκτηση του Conference League, τονίζοντας ότι οι τελευταίες εμφανίσεις δεν αντανακλούν την προετοιμασία και την ποιότητα που διαθέτουν. Από την πλευρά του, ο Κοβάσεβιτς δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα βγει από αυτή την κρίση.

Το μήνυμα που βγήκε από αυτή τη συζήτηση είναι ξεκάθαρο: ενωμένοι, πρέπει να δώσουν απαντήσεις, ξεκινώντας από το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Μπράγκα και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δύο αναμετρήσεις που μπορούν να αλλάξουν το κλίμα και να δώσουν ώθηση στον Ολυμπιακό πριν από την επόμενη διακοπή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24