Ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν καθοριστικός κατά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Γαλλία, επί της Λιόν, κάνοντας καλή εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το αριστερό την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Λιόν, όμως η απόδοση ορισμένων παικτών, όπως του Κωνσταντή Τζολάκη, άφησε θετικές εντυπώσεις. Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε δύο τέρματα, ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε εξαιρετική παρουσία, κρατώντας τον Ολυμπιακό όρθιο σε πολλές περιπτώσεις πριν το 1-0 στο 65′ από τον Τσερκί.

Η επέμβασή του στο τετ-α-τετ με τον Τολισό στο 64′ αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» να τον επαινεί λέγοντας: «Μια τρομερή επέμβαση από τον Τζολάκη». Συγκεκριμένα, η εφημερίδα περιέγραψε τη φάση, σημειώνοντας πως: «Σε σέντρα του Λακαζέτ, ο Τολισό είναι ολομόναχος και το σουτ του αποκρούεται από έναν ηρωικό Τζολάκη».

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Η εμφάνιση αυτή αναγνώστηκε θετικά όχι μόνο από τους Έλληνες αλλά και από τους Γάλλους δημοσιογράφους, οι οποίοι θυμήθηκαν τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Τζολάκης στην κατάκτηση του Europa Conference League την προηγούμενη σεζόν. Ο Έλληνας τερματοφύλακας απέδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24