Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Ατρόμητο, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League (29/9, 18:00).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για την έκτη αγωνιστική της Super League την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με στόχο να αφήσει πίσω του τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες. Στον «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, σε μία αναμέτρηση που έχει ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξη της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προέρχεται από ένα δύσκολο ταξίδι στη Γαλλία, όπου ηττήθηκε από τη Λιόν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες μετρούν τρία παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (ισοπαλία με Παναιτωλικό και ήττες από Άρη και Λιόν) και έχουν ανάγκη να ανακάμψουν άμεσα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Βάσκος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί την κούραση των παικτών του μετά από τα διαδοχικά παιχνίδια και να βρει λύσεις απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος συνήθως παίζει με κλειστές άμυνες.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, υπάρχουν απουσίες που αναγκάζουν τον Μεντιλίμπαρ να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο τραυματισμός του Ζέλσον Μάρτινς και του Λορέντσο Πιρόλα, καθώς και η αδυναμία του Γιώργου Μασούρα να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μειώνουν τις επιλογές του προπονητή, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός Μπάμπης Κωστούλας και ο Χρήστος Μουζακίτης είναι έτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποδείξουν την αξία τους.

Η αποστολή του Θρύλου: 

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ρέτσος, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Κωστούλας, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ.

Ο Ατρόμητος, από την άλλη πλευρά, έρχεται αποφασισμένος να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί τις πιθανές ανισορροπίες του Ολυμπιακού από την κούραση και τις απουσίες. Οι Περιστεριώτες έχουν στόχο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και να ανεβάσουν τη δική τους βαθμολογική θέση.

Η αποστολή της ομάδας του Ατρομήτου:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Καραμάνης, Τσιγγάρας, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Τσαντίλας.

Για τον Ολυμπιακό, αυτή η αναμέτρηση αποτελεί κρίσιμο σταυροδρόμι, ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με τη Μπράγκα στο Europa League και τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Super League. Μία νίκη κόντρα στον Ατρόμητο θα βοηθήσει την ομάδα να βρει ξανά ρυθμό, να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και να μπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στη συνέχεια της σεζόν.

Με τη στήριξη του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να δείξει ότι είναι έτοιμος να κυριαρχήσει στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24