Το ChatGPT έδωσε τα φαβορί της Euroleague, τους παίκτες που θα αναδειχθούν MVP, καθώς και την ομάδα που θα είναι έκπληξη στη σεζόν 2024-25.

Το ChatGPT είναι το πρώτο στην κατηγορία του, μελετά δεδομένα, σύνθετα ή απλά, ευδιάκριτα ή δυσδιάκριτα και βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δεν το ρωτήσαμε πότε θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αν και μπορεί να ξέρει καλύτερα και από τους στρατιωτικούς αναλυτές, αλλά εστιάσαμε στο ποιος θα κατακτήσει την Euroleague. Ποια θεωρεί έστω, τα φαβορί της διοργάνωσης.

Euroleague: Το ChatGPT αποφάσισε για τα τρία φαβορί!
Euroleague: Το ChatGPT αποφάσισε για τα τρία φαβορί!

Ακολούθως, η «συζήτηση» πήγε στους πρωταγωνιστές και το ChatGPT υπέδειξε πέντε παίκτες ως πιθανούς νικητές της κορυφαίας ατομικής διάκρισης. Ανάμεσά τους, κανένας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αν πάλι κάποιος θέλει να μάθει ποια ομάδα θα κάνει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, και εκεί το AI λογισμικό είχε την απάντηση έτοιμη.

Πάμε να δούμε τα συμπεράσματά του και τα συμπεράσματα δικά σας

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν το Final Four και ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague το 2025;

«Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι ομάδες που πιθανόν να διεκδικήσουν τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης». Συγχαρητήρια. Το ίδιο είπε και ο πεντάχρονος ανιψιός του γείτονα!

Ποιος θα είναι ο MVP της φετινής Euroleague;

«Η πρόβλεψη του MVP για τη σεζόν 2024-2025 προς το παρόν μπορεί να γίνει μόνο με τη μορφή εικασίας, αλλά αρκετοί είναι οι ισχυροί υποψήφιοι που εμφανίζονται στο ξεκίνημα. Μερικοί από τους κορυφαίους διεκδικητές της διάκρισης, με βάση τις τρέχουσες επιδόσεις και τη δυναμική των ομάδων τους είναι ο Νίκολα Μίροτιτς με την Μιλάνο, όπου αναμένεται να είναι ο πρώτος σκόρερ και ο ηγέτης της. Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό, που προέρχεται από μία χρονιά MVP, o Ουίλι Ερνανγκόμεθ της Μπαρτσελόνα, ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης και Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές έχει ισχυρές πιθανότητες»Και μάλλον το ChatGPT έχει κάποιο bug που πρέπει να διορθωθεί, αλλιώς μπορεί να πάρει κόσμο στον… λαιμό του.

Ποια θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν;

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24