Ο Θάνος Νίκλας μίλησε για τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Κυριακή (29/9) το μεσημέρι.

Στις 13:30 της Κυριακής (29/9, ΕΡΤ3), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας του τμήματος μπάσκετ Γυναικών «μπαίνουν» στη νέα αγωνιστική σεζόν με «μάχη» Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα, στο κλειστό γυμναστήριο Εργάνης «Δ. Καλτσάς», σε νοκ άουτ ματς για τη Β’ φάση, με μοναδικό στόχο το «διπλό» και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο προπονητής Θάνος Νίκλας παραχώρησε δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Πρώτο ματς της σεζόν. Πρώτα από όλα, να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Διανύουμε μια ιστορική και πολύ ιδιαίτερη σεζόν για τον σύλλογο. Είναι πολύ τιμητικό, που βρισκόμαστε στον σύλλογο αυτή τη σεζόν, των 100 χρόνων από την ίδρυσή του! Όσον αφορά στο ματς, είναι ιδιαίτερο για εμάς, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια στο Κύπελλο, δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Δε σταματάμε να αγοράζουμε κάρτες διαρκείας!

Ξεκινάμε με ένα νοκ άουτ ματς, με μία ομάδα που έχει ποιοτικό ρόστερ, με υψηλό μπάτζετ και έχει θέσει πολύ ψηλά τους στόχους της, όμως για εμάς δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Δεν είμαστε μια ομάδα που σκεφτόμαστε τι μπορεί να κάνει ο αντίπαλος, επικεντρωνόμαστε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς αυτό και θα δώσουμε τα πάντα, για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν».

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24