Μία εντυπωσιακή κλήρωση ετοιμάζεται να γίνει στο ΤΖΟΚΕΡ με το ποσό-ρεκόρ 18.5 εκατομμύρια ευρώ να δίνεται στους νικητές πρώτης κατηγορίας.

Στον ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καθώς οι παίκτες προετοιμάζονται για μια εντυπωσιακή κλήρωση που αναμένεται να μοιράσει 18,5 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Αυτή η εντυπωσιακή χρηματική αμοιβή έχει προκύψει μετά από 34 συνεχόμενα τζακ ποτ, κάνοντάς την τη δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ, μετά τα 19,3 εκατ. ευρώ που είχαν μοιραστεί το 2010.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 22:00, με τις συμμετοχές να κλείνουν στις 21:30. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας opaponline.gr. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει την κλήρωση ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία στους συμμετέχοντες και στους θεατές.

Κλήρωση τζόκερ (26/9/24): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!
Κλήρωση τζόκερ (26/9/24): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί!

Επιπλέον έπαθλα για το ΤΖΟΚΕΡ

Εκτός από το εντυπωσιακό ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και 100.000 ευρώ για κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό το ποσό μοιράζεται σε όλες τις κληρώσεις, οι οποίες διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Μέχρι σήμερα, το ΤΖΟΚΕΡ έχει ήδη αναδείξει 144 τυχερούς 5άρηδες, προσφέροντας τους μια αναπάντεχη οικονομική ενίσχυση.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που προσφέρεται στους παίκτες είναι η συμμετοχή σε ομαδικά δελτία. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο στα φυσικά καταστήματα ΟΠΑΠ όσο και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr. Η συμμετοχή σε ομαδικά δελτία επιτρέπει στους παίκτες να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους, καθώς μπορούν να συνδυάσουν τους αριθμούς τους με άλλους συμμετέχοντες, ενισχύοντας την ευχέρεια της συμμετοχής τους.

Η επικείμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ δημιουργεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και προσδοκίας σε όλη τη χώρα. Με το ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ να βρίσκεται στον ορίζοντα και τη δυνατότητα για σημαντικά έπαθλα σε άλλες κατηγορίες, οι παίκτες είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν την τύχη τους. Η δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά και η επιλογή ομαδικών δελτίων προσφέρουν μια μοντέρνα και κοινωνική διάσταση στο παιχνίδι, ενισχύοντας τη δημοτικότητα του ΤΖΟΚΕΡ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24