Εντυπωσιακές οι αλλαγές στο κλειστό της Καλλιθέας, με τη νέα κερκίδα να τραβάει τα βλέμματα, ενώ οι βελτιωτικές εργασίες συνεχίζονται.

Το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας βρίσκεται σε φάση αναβάθμισης, με τις εργασίες για την κατασκευή νέων κερκίδων να προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Ήδη η μία από τις δύο νέες κερκίδες είναι έτοιμη και θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο Super Cup, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του γηπέδου. Οι φίλαθλοι που έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι από τις δύο παλιές κερκίδες, καθώς και τη νέα, που θεωρείται εντυπωσιακή.

Η κατασκευή της δεύτερης κερκίδας, στην απέναντι πλευρά, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 16 Οκτωβρίου, λίγο πριν το ματς του Κολοσσού με την Τενερίφη για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου έχει ήδη φτάσει τις 2.000 θέσεις και θα αυξηθεί περίπου στις 3.200 όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έβρισε τον Μπαρτζώκα ο Σλούκας!

Η νέα εικόνα του γηπέδου είναι πραγματικά εντυπωσιακή, και μόλις ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις, το κλειστό της Καλλιθέας θα αποτελεί έναν σύγχρονο και ενισχυμένο αθλητικό χώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικές διοργανώσεις και αγώνες.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24