Ο Ολυμπιακός θέλει να αρχίσει τη χρονιά με τον πλέον ιδανικό τρόπο, την κούπα του Super Cup!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει στόχο μόνο την κατάκτηση των τίτλων που διεκδικεί και θέλει να προσθέσει άλλον έναν στη Ρόδο, στο Final-4 του Super Cup του ΕΣΑΚΕ που ανοίγει την επίσημη αυλαία της σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό η περσινή σεζόν άρχισε ιδανικά με τον θρίαμβο στον ίδιο θεσμό με καθολική επικράτηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αντίστοιχα θριαμβευτικό φινάλε είχε και το κύπελλο Ελλάδας.

ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
ΛΥΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδίκησαν ως το τέλος και τους υπόλοιπους τίτλους, καθώς έφτασαν στο Final-4 της Euroleague αλλά και μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος, χωρίς όμως να προσθέτουν και αυτές τις κούπες στην τροπαιοθήκη τους.

Φυσικά ο στόχος που τέθηκε το καλοκαίρι ήταν η επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις μεταγραφές να αποδεικνύουν πως οι Πειραιώτες δεν αστειεύονται, καθώς η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και η συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ ήταν οι πιο σπουδαίες κινήσεις στην Ευρώπη!

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον  Ολυμπιακό 

Ένα ήδη δυνατό σύνολο με νοοτροπία νικητή ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο και ο Ολυμπιακός με το πλέον πλούσιο ρόστερ της ιστορίας του θέλει να ανοίξει την αυλαία της νέας σεζόν με κούπα, πανηγυρίζοντας για τρίτη σερί χρονιά το Super Cup.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών όπως στους ψηλούς, καθώς Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι στα… πιτς, η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει να στείλει μήνυμα ανωτερότητας από τη Ρόδο, έχοντας να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το Περιστέρι (28/9) και στον τελικό (29/9) τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη.

Η ομάδα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τη συνταγή που οδηγεί στους τίτλους και με αυτή θα πορευτεί σε μια περίοδο όπου σίγουρα δεν είναι έτοιμη καθώς ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις. Η κατάκτηση του τρίτου σερί «ερυθρόλευκου» Super Cup προσφέρεται στην αδιανόητη απόδοση 50 στη Novibet!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24