Σύμφωνα με το «footmercato», η Αλ Σαντ προσπαθεί στο… 90’ να «κλέψει» τον Άνταμ Ουνάς από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας μάλιστα πως ο παίκτης θέλει να πάει σε εκείνους.

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει σχετικά με τη μεταγραφή του Αντάμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, καθώς οι Γάλλοι δημοσιογράφοι φέρνουν στο φως εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Αλγερινός εξτρέμ βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους», αλλά σύμφωνα με το γαλλικό μέσο «footmercato», η κατάσταση φαίνεται να περιπλέκεται.

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Εν αναμονή του Ουνάς, έρχονται κι άλλοι!
Ολυμπιακός Μεταγραφές: Εν αναμονή του Ουνάς, έρχονται κι άλλοι!

Ουνάς: Ολυμπιακός ή… αισίως Αλ Σαντ; 

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Αλ Σαντ από το Κατάρ έχει εισέλθει δυναμικά στη διαδικασία και προσπαθεί να «κλέψει» τον Ουνάς από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη τις τελευταίες ώρες και να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική μετακόμισης στο Κατάρ.

Παρά το γεγονός ότι ο Ουνάς έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με τον Ολυμπιακό, οι εξελίξεις δείχνουν ότι η Αλ Σαντ αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι στη διαδικασία και είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη κατάσταση έχει δημιουργήσει ανησυχία στους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένουν με ενδιαφέρον την κατάληξη αυτής της υπόθεσης.

Το σκέφτεται ο Ουνάς; 

Η Αλ Σαντ, γνωστή για την οικονομική της δύναμη και την επιθυμία της να ενισχύσει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες, φαίνεται ότι προσφέρει στον Ουνάς μια ελκυστική προοπτική, η οποία μπορεί να επηρεάσει την απόφασή του. Η κίνηση αυτή αναδεικνύει την έντονη ανταγωνιστικότητα της αγοράς και το πώς οι ομάδες μπορούν να «παίξουν» τον ρόλο τους στην προσπάθεια να προσελκύσουν ταλέντα.

Η κατάσταση αυτή σίγουρα θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει σε μια θετική κατάληξη που θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τις προκλήσεις της νέας σεζόν. Οι φίλοι του συλλόγου παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και ευελπιστούν ότι ο Ουνάς θα επιλέξει τελικά τον Θρύλο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24