Ο Κώστας Παπανικολάου, αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά την αναχώρηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη Ρόδο, ενόψει του Σούπερ Καπ, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Κώστας Παπανικολάου, κέρδισε τις εντυπώσεις με την άνεση και το χιούμορ του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Παπανικολάου εμφανίστηκε χαμογελαστός και ανέμελος, κρατώντας το αγαπημένο του καφεδάκι στο χέρι, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Με το γνωστό του φιλικό και ανοιχτό πνεύμα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κατάφερε να χαρίσει στιγμές γέλιου στους συμπαίκτες του και στο επιτελείο, δείχνοντας ότι εκτός από ηγέτης στο γήπεδο, είναι και μια σημαντική παρουσία για το καλό κλίμα στην ομάδα. Η σκηνή αυτή δεν άφησε κανέναν αδιάφορο, καθώς ο Παπανικολάου πάντα ξεχωρίζει για την αμεσότητά του και το χιούμορ του, στοιχεία που ενισχύουν την ομαδικότητα και τη θετική ενέργεια στους «ερυθρόλευκους».

Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!
Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!

Το στιγμιότυπο αυτό αποδεικνύει ότι, πέρα από την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τον Παπανικολάου να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ψυχολογίας σε υψηλά επίπεδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24