Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να πραγματοποιήσει μία ακόμη μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, ενώ στο «κάδρο» βρίσκεται και ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο ενίσχυσης, καθώς η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο επιδιώκουν να ενδυναμώσουν περαιτέρω το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας, προκειμένου να λύσουν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στη δημιουργία φάσεων και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξασφαλίσουν πως θα έχουν όλες τις απαραίτητες λύσεις για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τόσο των εγχώριων όσο και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται μες στη μέρα ο Ουνάς! 

Μία από τις βασικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η προσθήκη του Άνταμ Ουνάς. Ο Αλγερινός εξτρέμ έφτασε στην Ελλάδα χθες και αναμένεται να υπογράψει σήμερα διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Ουνάς, ένας ποδοσφαιριστής με ταχύτητα, τεχνική και δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και ως δημιουργός πίσω από τον επιθετικό, θεωρείται μια πολύτιμη προσθήκη για τη βελτίωση του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας.

Ο 27χρονος έχει πλούσιες παραστάσεις από την Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί στη Νάπολι, τη Νις και άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου, και αναμένεται να δώσει άμεσες λύσεις στον προπονητή.

Ολυμπιακός: Κοιτάζει για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή!

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Παρά την απόκτηση του Ουνάς, η ομάδα συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο των ελεύθερων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, προκειμένου να βρουν τον παίκτη που θα προσφέρει επιπλέον ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Ψήνεται κι επιστροφή Γιόβετιτς; 

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι αυτό του Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος έχει ήδη φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το UEFA Europa Conference League. Ο 34χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα, και φαίνεται θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στο λιμάνι, όπου έχει διατηρήσει καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του. Η εμπειρία του, το ταλέντο του στο σκοράρισμα και η ευχέρειά του να αγωνίζεται σε διάφορους ρόλους στην επίθεση τον καθιστούν μία ελκυστική λύση για τον Ολυμπιακό.

Παρά το ενδιαφέρον για τον Γιόβετιτς, η τελική απόφαση του Ολυμπιακού δεν είναι ακόμη δεδομένη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές επιλογές από την αγορά των ελεύθερων, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή ενίσχυση με βάση τις αγωνιστικές τους ανάγκες και τα οικονομικά δεδομένα.

Ολυμπιακός: Θα κάνει… στοχευμένες επιλογές!

Η ομάδα επιθυμεί να προχωρήσει με προσοχή, καθώς θέλει να εξασφαλίσει πως οι επόμενες κινήσεις θα είναι στοχευμένες και θα ενισχύσουν ουσιαστικά τη δυναμική της.

Με την αγορά των ελεύθερων παικτών να παραμένει ανοιχτή, ο Ολυμπιακός φαίνεται αποφασισμένος να αξιοποιήσει πλήρως την ευκαιρία και να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του, με στόχο να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στη συνέχεια της σεζόν.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την οριστικοποίηση των μεταγραφών, και η ομάδα είναι έτοιμη να κινηθεί αποφασιστικά, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24