Ο Ροντινέι, μετά το τέλος του αγώνα στη Λιόν, έστειλε το δικό του μήνυμα, ενόψει της συνέχειας του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στη Γαλλία κόντρα στη Λιόν, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-0, ξεκινώντας με δύσκολο τρόπο τη φάση των ομίλων του Europa League. Παρά την ήττα, η ομάδα έδειξε πάθος και προσπάθεια, με αρκετούς παίκτες να ξεχωρίζουν, ανάμεσά τους και ο Ροντινέι.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις πιο θετικές παρουσίες για τον Ολυμπιακό, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας. Με ένα ποστάρισμα στα social media, γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, ο Ροντινέι έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα δεν το βάζει κάτω και θα παλέψει για να ανατρέψει τα δεδομένα στις επόμενες αναμετρήσεις.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

«Ξέρουμε ότι περνάμε μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες, το μόνο μυστικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας, πάμε Ολυμπιακάρα, μαζί είμαστε πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ.

Δείτε την ανάρτηση:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24