Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην Cosmote TV μετά τον αγώνα, αναφερόμενος στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ως κάτοχος του Conference League, γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Λυών στη Γαλλία. Ο ένας από τους αρχηγούς της ομάδας των Πειραιωτών, που επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του, ξεκίνησε βασικός στο «Groupama Stadium». Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην Cosmote TV μετά τον αγώνα, αναφερόμενος στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας, μετά και από αυτήν με τον Άρη στο πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας ότι αυτές οι εμφανίσεις δεν αντανακλούν την πραγματική εικόνα του Ολυμπιακού.

«Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είναι δεύτερη ήττα σε λίγες μέρες, δεν αντιπροσωπεύει αυτό τον Ολυμπιακό. Κρατάμε την αλλαγή του συστήματος που έχουμε τους παίκτες να το καλύψουμε. Είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Η Λιόν έχει μεσοεπιθετικά εξαιρετικούς παίκτες και μας τιμώρησαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Ημουν κοντά 6 εβδομάδες έξω, ήταν δύσκολο διάστημα γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Τώρα είμαι καλά, δεν είμαι ακόμα όπως ήμουν πέρυσι. Θέλω να δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που έχουμε μαζί μας, που δεν είναι πια παιδιά είναι άνδρες. Είμαι υπερήφανος για τον Μπάμπη Κωστούλα. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24