Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις του μετά το ματς, επισήμανε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να αμυνθεί όπως θα έπρεπε κόντρα στη Λιόν.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του στο Europa League, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Λιόν. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις του μετά το ματς, επισήμανε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να αμυνθεί όπως θα έπρεπε και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Νομίζω πως κάναμε λιγότερα πράγματα απ’ότι όλοι νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα, παρόλο που δημιουργήσαμε 3-4 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε δυστυχώς έτσι ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να αμυνθούμε αποτελεσματικά και στο σύνολο, νομίζω πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Αλλάξαμε τη δομή, αλλάξαμε το σύστημα και τους παίκτες. Η πρόθεσή μας όμως δεν ήταν να αλλάξουμε την ιδέα του παιχνιδιού, Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά και να ανέβουμε ψηλά. Ήμασταν αποδυναμωμένοι στα άκρα, δεν καταφέραμε όμως να ανέβουμε ψηλά, ο αντίπαλος αντίθετα ανέβηκε λόγω της ικανότητάς του και δεν τα καταφέραμε. Ο σκοπός είναι όταν αλλάζεις ένα σύστημα είναι να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να χάνεις ένα παιχνίδι κάτι δεν έχει λειτουργήσει σωστά.

Πάμε με σκοπό τα αποτελέσματα πάντα, να νικήσουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας. Πρώτα θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Θα έχουμε συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουμε να είναι στην καλύτερη κατάσταση”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24