Οι Γάλλοι, που πριν από μερικούς μήνες εξυμνούσαν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τα κατορθώματά του, τον βρίσκουν τώρα αντίπαλο τους.

Οι Γάλλοι, που πριν από μερικούς μήνες εξυμνούσαν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τα κατορθώματά του, τον βρίσκουν τώρα αντίπαλο τους. Αξίζει να θυμίσουμε πως η Λιόν ήταν μία από τις ομάδες που φέρεται να είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί το καλοκαίρι, πριν ο κορυφαίος σκόρερ και MVP του περσινού Conference League αποφασίσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, η Λιόν είχε προσφέρει διετές συμβόλαιο με απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και μπόνους υπογραφής. Παρ’ όλα αυτά, ο 31χρονος επιθετικός παρέμεινε στον Ολυμπιακό και αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο ανανεωμένο Europa League. Με 9 συμμετοχές στο περσινό Conference League, όπου σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε μία ασίστ, καθώς και 10 αγώνες στα προκριματικά και στους ομίλους του Europa League με 5 γκολ, ο Ελ Κααμπί έχει αποδείξει τη μεγάλη του αξία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τον Μάιο, το γαλλικόfootmercato” εξυμνούσε τον Μαροκινό φορ, λέγοντας: «Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί τρομάζει την Ευρώπη. Ο Μαροκινός επιθετικός συντρίβει τα πάντα στο πέρασμά του αυτή τη σεζόν. Με στατιστικά που είναι… εξωπραγματικά, ο πρώην ξυλουργός έχει γίνει ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα επιτυχίας στην Ευρώπη, όντας ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ σήμερα».

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24