Ο Άνταμ Ουνάς έρχεται στην χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αποτελώντας ακόμη μια μεταγραφή για το σύλλογο του Πειραιά.

Σήμερα, Πέμπτη (26/9), ο Άνταμ Ουνάς, 28χρονος Αλγερινός εξτρέμ, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στον Θρύλο. Ο Ουνάς θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι δύο ετών, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!
«Τρέλανε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Ουνάς!

Τη σεζόν που πέρασε, ο Ουνάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιλ, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και σημειώνοντας 2 γκολ σε συνολικά 1.011 λεπτά παιχνιδιού. Ήταν μέλος της ομάδας από το 2022 έως το 2024, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στη Νάπολι, συμμετέχοντας μάλιστα στο Champions League. Στην εθνική ομάδα της Αλγερίας, έχει φορέσει τη φανέλα της 28 φορές και έχει σημειώσει 5 γκολ.

Ο Ουνάς είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που αναζητά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως δεξιά, αλλά έχει την ικανότητα να παίξει και ως «10άρι». Γρήγορος, εκρηκτικός, με σπάνιες ικανότητες στη ντρίμπλα και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να προσθέσει την απαιτούμενη ταχύτητα και τεχνική στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24