Ο Πιέρ Σαζ θα κριθεί αυστηρά στο ματς της Λυών με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτό με την Τουλούζ, για την 6η αγωνιστική της Ligue 1.

Η «L’Equipe» γράφει πως η διοίκηση της Λυών περιμένει πολλά περισσότερα. Ο 45χρονος Γάλλος προπονητής Πιέρ Σαζ ανέλαβε πριν από δέκα μήνες, αρχικά ως υπηρεσιακός, ενώ από τον Ιανουάριο μονιμοποιήθηκε, καταφέρνοντας να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας την ομάδα του και οδηγώντας τη στην Ευρώπη, καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου.

Για την ώρα, ο Γάλλος έχει πίστωση χρόνου, αλλά η διοίκηση του Τζον Τέξτορ δεν… φημίζεται για την υπομονή της και είναι δεδομένο πως ο προβληματισμός έχει να κάνει τόσο για την εικόνα της Λυών στην αμυντική λειτουργία όσο και για το γεγονός πως η διάταξη (3-5-2) που χρησιμοποιεί έχει αναγκάσει σημαντικούς παίκτες, όπως ο Σαΐντ Μπενραχμά και ο Γουίλφριντ Ζαχά, να μη βρίσκουν χώρο στην ενδεκάδα λόγω θέσης.

Μπράγκα: Το εκτός έδρας αήττητο και ο Ολυμπιακός
Μπράγκα: Το εκτός έδρας αήττητο και ο Ολυμπιακός

«Υπήρχαν δέκα καθαρές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων τέσσερις ένας εναντίον ενός με τον τερματοφύλακα, ένα δοκάρι, ένα χαμένο πέναλτι… Αν τουλάχιστον μία από αυτές είχε μπει μέσα, δεν θα μιλούσαμε για αυτό σήμερα» ανέφερε «πηγή» μέσα από τον σύλλογο για το πρόσφατο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, στο οποίο η Λυών υπέστη οδυνηρή ήττα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24