Η Φενέρμπαχτσε δεν φαίνεται να… πείστηκε από τη συγγνώμη του Εργκίν Αταμάν, γνωστοποιώντας πως δε θα ξαναστείλει παίκτες στην Εθνική, όσο ο ίδιος βρίσκεται προπονητής εκεί.

Η κίνηση του Εργκίν Αταμάν να δείξει με τα δάχτυλά του το 1 και το 3, αναφερόμενος στην πρόσφατη νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Φενέρμπαχτσε με 3-1 στο ποδόσφαιρο, δεν ήταν απλώς μια αυθόρμητη πράξη. Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία και, κυρίως, πυροδότησε μια κρίση στο τουρκικό μπάσκετ, αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως δεν θα στείλει ξανά παίκτες στην εθνική ομάδα όσο ο Αταμάν βρίσκεται στον πάγκο της.

Ο Αταμάν, γνωστός για την αγάπη του προς τη Γαλατάσαραϊ, αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας πως σέβεται τη Φενέρ και πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν. Ωστόσο, η συγγνώμη του δεν φαίνεται να κατεύνασε τα πνεύματα, με τη Φενέρμπαχτσε να επιμένει στην απόφασή της, δημιουργώντας έτσι ένα σοβαρό πρόβλημα για την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!
Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!

Αυτό το περιστατικό έρχεται να αναστατώσει τη σχέση των κορυφαίων ομάδων της χώρας και να επιβαρύνει την τουρκική ομοσπονδία, η οποία καλείται να διαχειριστεί μια κρίση που προέκυψε ξαφνικά από μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Γαλατά και του Παναθηναϊκού. Το ζήτημα είναι πλέον μείζον για το τουρκικό μπάσκετ, καθώς η Φενέρμπαχτσε διαθέτει πολλούς βασικούς παίκτες για την εθνική ομάδα, και η απουσία τους θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις μελλοντικές διοργανώσεις.

Η κατάσταση αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση την ομοσπονδία, η οποία θα πρέπει να βρει μια λύση για να αποκαταστήσει τις ισορροπίες, καθώς η ένταση μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Εργκίν Αταμάν ενδέχεται να επηρεάσει την πορεία της εθνικής ομάδας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24