Ο Αλεξάνταρ Ατανάσιεβιτς έβγαλε μάτια σε ακόμη μια αναμέτρηση, συγκεκριμένα στην εντός έδρας επί της Στρούμιτσα στο Ρέντη. Τρομερή εμφάνιση απ' τον Σέρβο παικταρά!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ προχώρησε με επιτυχία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0 σετ (25-19, 25-17, 25-21) απέναντι στη Στρούμιτσα στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη. Η ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/9) το βράδυ και η ομάδα του Θρύλου καθάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σε μόλις 49 λεπτά παιχνιδιού.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης και κορυφαίος παίκτης για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν ο Αλέξανταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος έδειξε πως έχει έρθει «διψασμένος» για διακρίσεις και διασφάλισε ότι η επιθετική του συμβολή θα είναι καθοριστική στην πορεία της ομάδας. Ο Σέρβος άσος παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα, που αποδεικνύει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να κάνει τη διαφορά.

Ατανασίεβιτς: Τι παικταρά έφερες ρε Θρύλε στο «λιμάνι»;
Ατανασίεβιτς: Τι παικταρά έφερες ρε Θρύλε στο «λιμάνι»;

Μαγικός Ατανασίεβιτς στα πρώτα επίσημα ματς! 

Στο πρώτο ματς, ο Ατανασίεβιτς κατέγραψε 18 πόντους, επιτυγχάνοντας το εκπληκτικό στατιστικό 15/18 στις επιθέσεις, προσθέτοντας έναν άσο και δύο μπλοκ, και αναδεικνύεται ως ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Στη ρεβάνς, συνέχισε να εντυπωσιάζει, πετυχαίνοντας 19 πόντους με 13/24 επιθέσεις, 4 άσσους και 2 μπλοκ, επαναλαμβάνοντας την επίδοσή του ως πρώτος σκόρερ του γηπέδου.

Η κυριαρχία του Ατανασίεβιτς στο παιχνίδι είναι ένα σαφές μήνυμα για τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης: ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν σούπερ σταρ, έτοιμο να οδηγήσει την ομάδα του σε νέες επιτυχίες. Παράλληλα, η συνολική εικόνα της ομάδας αποπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, δείχνοντας πως οι παίκτες είναι προσηλωμένοι στον στόχο της διάκρισης και έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Η πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο είναι μια σημαντική επιτυχία για τον Ολυμπιακό, που αποδεικνύει την αξία και τη δυναμική του, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να διακριθεί στη φετινή διοργάνωση. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες αναμετρήσεις, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα συνεχίσει με την ίδια σθεναρή απόδοση και θα γράψει μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24