Ο Εργκίν Αταμάν προκάλεσε για ακόμη μια φορά, κατά τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γαλατάσαραϊ, θέλοντας να «πικάρει» τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής, αυτή τη φορά λόγω της πρόσφατης φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία. Ο Τούρκος προπονητής των Πρασίνων προκάλεσε αντιδράσεις με την ενέργειά του να γυρίσει προς τους φιλάθλους και να δείξει με τα δάχτυλά του τους αριθμούς 1 και 3, αναφερόμενος στην πρόσφατη νίκη της Γαλατά επί της Φενέρμπαχτσε με σκορ 1-3.

Αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε. Ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Μπουράκ Κιζιλχάν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του χαρακτηρίζοντας απεχθή τη συμπεριφορά του Αταμάν. Επιπλέον, σημείωσε ότι η εν λόγω συμπεριφορά δεν ταιριάζει με την ιδιότητα του προπονητή της εθνικής Τουρκίας.

Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!
Έριξε ΒΟΜΒΑ η Φενέρ: Δεν ξαναστέλνει παίκτες στην Εθνική, όσο βρίσκεται ο Αταμάν!

Η κίνηση του Αταμάν έρχεται σε μία περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ των ομάδων και των φιλάθλων είναι ήδη τεταμένες, και αποδεικνύει την ένταση που υπάρχει στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής, γνωστός για την έντονη προσωπικότητά του, συνεχίζει να προκαλεί διχασμένα συναισθήματα στους φιλάθλους, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες στην τουρκική αθλητική σκηνή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κιζιλχάν:

«Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους. Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24