Ο Ολυμπιακός, για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών, αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα δυνατό τουρνουά, με κορυφαίες ομάδες να βρίσκονται εκεί.

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε ένα ισχυρό τουρνουά βόλεϊ στην Ιταλία το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στις «ερυθρόλευκες» να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το τουρνουά περιλαμβάνει την ιταλική ομάδα Πινερόλο, τη διοργανώτρια ομάδα από τον Βορρά της Ιταλίας, καθώς και την ισχυρή τουρκική Βακίφμπανκ, μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Ιταλία την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, με το πρώτο τους ματς να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή το βράδυ, κόντρα στην οικοδέσποινα ομάδα. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα καθοριστεί η ώρα του δεύτερου αγώνα τους, που θα διεξαχθεί είτε το απόγευμα της Κυριακής, είτε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ατανασίεβιτς: Τι παικταρά έφερες ρε Θρύλε στο «λιμάνι»;
Ατανασίεβιτς: Τι παικταρά έφερες ρε Θρύλε στο «λιμάνι»;

Αυτό το τουρνουά αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις παίκτριες του Ολυμπιακού να αξιολογήσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, καθώς θα αντιμετωπίσουν πολύ ισχυρούς αντιπάλους, επιτρέποντας στον προπονητή Λορέντζο Μιτσέλι να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για την ομάδα του. Το επίπεδο των αντιπάλων θα βοηθήσει την ομάδα να εντοπίσει τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση ενόψει της νέας σεζόν, προσφέροντας πολύτιμα αγωνιστικά δεδομένα.

Οι διοργανωτές έχουν δημοσιεύσει το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά μέσω των social media της ομάδας τους, και το ενδιαφέρον για το τουρνουά είναι μεγάλο, καθώς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ελληνική ομάδα να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο.

 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

  • 18:30 Πινερόλο – Βακίφμπανκ
  • 21:30 Κιέρι – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • 17:00 Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2
  • Νικητής 1 – Νικητής 2

** Η ώρα έναρξης του τελικού θα γίνει γνωστή, αφού βγει το ζευγάρι του τελικού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24