Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κάνει την καταμέτρηση τίτλων, χωρίς όμως να υπολογίσει τις συνθήκες που αντιμετώπισαν οι δύο ομάδες, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια στατιστική καταγραφή, σχολιάζοντας τα επιτεύγματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ από το 2004 έως σήμερα, με μια άμεση αναφορά (χωρίς ονόματα) στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Αυτή η περίοδος συμπίπτει με την έναρξη της χρηματοδότησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τους Αγγελόπουλους, πριν αναλάβουν πλήρως την ομάδα το 2009.

Ο Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε τις επιτυχίες της ομάδας του και τη σύγκριση με τον “αιώνιο” αντίπαλο Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο στατιστικό αφιέρωμα εντάσσεται στη μακροχρόνια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Προκαλεί ξανά ο «στατιστικολόγος» Γιαννακόπουλος! (pic)
Προκαλεί ξανά ο «στατιστικολόγος» Γιαννακόπουλος! (pic)

«Μπορεί να είστε ψηλοί και δυνατοί σε διάφορα κέντρα και μέσα άλλα εκεί που με τόσο πάθος προσπαθείτε από το 2004 που μπήκατε στον χώρο τα δεδομένα είναι αυτά: ευρωπαϊκά 4-2, πρωταθλήματα 15-5, κύπελλα 13-5 (σας βάζω μέσα και δώρο τα τρία χρόνια απουσίας μου)», ανέφερε στην ανάρτησή του σε instagram story.

ινστα στορι

@thrylos24.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24