Η ΕΠΟ εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της. Εξακολουθεί να θέλει η ίδια να αποφασίζει για τον επαγγελματικό ποδόσφαιρο,

Η ΕΠΟ εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της. Εξακολουθεί να θέλει η ίδια να αποφασίζει για τον επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αν και η διοίκησή της στελεχώνεται από προέδρους ΕΠΣ που δεν έχουν ιδέα από ΠΑΕ! Είχε την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, όμως δεν το κάνει.

Η ΕΠΟ δεν δίνει τη… μπάλα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να αποφασίζει για την τύχη του. Μπορεί να όρισε καταστατική ΓΣ της επόμενη Πέμπτη (26/9), όμως δεν υπάρχει διάταξη που αλλάζει το στάτους στο… έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχει την ταμπέλα «επαγγελματικό ποδόσφαιρο», όμως η Super League δεν έχει την πλειοψηφία.

ΕΠΟ: Συνεχίζει να… ευνουχίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Συνεχίζει να… ευνουχίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Επίσης, έπρεπε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να επικυρώνει τις αποφάσεις της, κάτι που δεν ισχύει, με αποτέλεσμα πρόεδροι ΕΠΣ (που δεν έχουν ιδέα από ΠΑΕ) να έχουν λόγο για θέματα της Super League.

Η τωρινή σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Πρόεδρος: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, Νικόλαος Τζώρτζογλου (ΕΠΟ), Βασιλική Δημητρακοπούλου (ΕΠΟ), Αστέριος Αντωνίου (ΕΠΟ), Αστέριος Τόκας (ΕΠΟ), Ευάγγελος Μαρινάκης (Πρόεδρος SL1), Κωνσταντίνος Καραπαπάς (SL1), Γεώργιος Κοσμάς (SL1), Ιωάννης Παναγιωτίδης (SL1), Κυριάκος Κυριάκος (SL1), Πέτρος Μαρτσούκος (SL2), Γεώργιος Μπαντής (Πρόεδρος ΠΣΑΠΠ), Αθανάσιος Μακρυνιώτης (ΠΣΑΠΠ).

πηγή: gavros.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24