Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την -πεσμένη- ψυχολογία του, με μία νίκη στη Λιόν για την πρεμιέρα του Europa League.

Μετά από την απογοητευτική ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Άρη, αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός αναζητά απεγνωσμένα μια αλλαγή στην εικόνα του.

Μια εντυπωσιακή νίκη στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τονωτική ένεση για την ψυχολογία των παικτών και να κλείσει τις πληγές από τις τελευταίες αποτυχίες.

Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του, σε πολλά μέτωπα!
Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του, σε πολλά μέτωπα!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και χρειάζεται μια ισχυρή εμφάνιση για να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση.

Οι παίκτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή και να δείξουν χαρακτήρα, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανοί να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Μια νίκη στη Γαλλία θα μπορούσε να αναδείξει τη δύναμη του Θρύλου και να φέρει πίσω την απαιτούμενη θετική αύρα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Σίγουρα, η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο ανησυχεί περισσότερο από τα αποτελέσματα. Η ομάδα πρέπει να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της, καθώς οποιαδήποτε αμφισβήτηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή της.

Η άμεση ανάγκη είναι να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα, που θα ανανεώσουν την πίστη των παικτών στις ικανότητές τους. Μια νίκη, ειδικά κόντρα στη Λιόν, θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για να αλλάξει η κατάσταση και να επαναφέρει τον Θρύλο στο σωστό δρόμο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24