Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Μπορεί το σημερινό κουπόνι (23/9) να μην είναι γεμάτο, ωστόσο δεν παύει να έχει ενδιαφέρουσες επιλογές και για όλα τα γούστα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ (21:45): Μια γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Αταλάντα η πρεμιέρα της στη League Phase του Champions League. Οι «μπεργκαμάσκι» υποδέχθηκαν την Άρσεναλ, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ωστόσο, θα μπορούσαν να έχουν πανηγυρίσει τη νίκη, αν ο Ρετέγκι ήταν εύστοχος στη φάση του 51ου λεπτού. Το πέναλτι που εκτέλεσε, το απέκρουσε ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» και στην επαναφορά, έχοντας ολόκληρη την εστία για να σκοράρει, νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον αντίπαλό του. «Είμαι ικανοποιημένος τόσο για την εμφάνιση, όσο και για το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να περιορίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα και τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Εννοείται ότι θα υπογράφαμε από πριν για μια ισοπαλία» δήλωσε ο Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι.

Στήριξη στους γηπεδούχους
Στήριξη στους γηπεδούχους

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ (21:45): Μια ανάσα από την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα η Κόμο. Η νεοφώτιστη, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, υποδέχθηκε τη Μπολόνια και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5’ με το αυτογκόλ του Καζάλε. Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Κουτρόνε (53’) να δίνει… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στο 76’ είδε να μειώνεται το σκορ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2. «Τακτικά ήμασταν καλοί. Δουλεύουμε σωστά και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου και στα τελειώματά μας» δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ)

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά η Μπέτις. Αρχίζει και πατάει καλύτερα η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μετά τη Λεγκανές, καθάρισε και τη Χετάφε η Μπέτις, συνεχίζοντας απτόητη την πορεία της στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Στους 8 πόντους μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί. Είναι το φαβορί στην αποψινή συνάντηση η ομάδα του Πελεγκρίνι, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Την έχει κάνει… πελάτισσα τη Μαγιόρκα η Μπέτις, μιας και μετράει πέντε διαδοχικές νίκες. Τελευταία φορά που απώλεσε βαθμούς ήταν τον Αύγουστο του 2021. Στα αγωνιστικά, με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00): Επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για τη Μαγιόρκα. Σε ένα κρίσιμο σημείο του ισπανικού πρωταθλήματος, θέλησε να δώσει απαντήσεις η ομάδα του Αρασάτε, που έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Πρατς ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στη Μαγιόρκα, με τη λύτρωση να έρχεται στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεύτερη νίκη στην εφετινή La Liga για τη Μαγιόρκα και άνοδος στους 8 πόντους μετά από έξι αγωνιστικές. «Πρέπει να τα δούμε όλα λίγο: την κατάσταση των παικτών, το αγωνιστικό πλάνο. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκτός έδρας. Για παράδειγμα, περάσαμε από την έδρα της Λεγκανές. Η Μπέτις είναι καλή ομάδα και το ματς θα είναι δύσκολο. Θα ήθελα να δω μια γενναία εμφάνιση από τους παίκτες μου», τόνισε ο κόουτς της Μαγιόρκα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24