Ακολουθεί μια αναλυτική και συγκεκριμένη αποτίμηση της απόδοσης των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 2-1 από τον Άρη.

Ακολουθεί μια αναλυτική και συγκεκριμένη αποτίμηση της απόδοσης των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο γήπεδο «Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League:

Τζολάκης 5: Στα δύο γκολ που δέχθηκε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Στο τέλος, πάντως, πραγματοποίησε μερικές σημαντικές επεμβάσεις, όπως το μπλοκάρισμα του Μορόν σε τετ-α-τετ.

«Συνάντηση Γιαζίτσι με Ολυμπιακό» (photo)
«Συνάντηση Γιαζίτσι με Ολυμπιακό» (photo)

Ροντινέι 5: Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε καλά κλεισμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος έδωσε την ασίστ, αλλά χρειάζεται να κάνει περισσότερα από όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ντόη 4: Με πολλά λάθη και χαμένα μαρκαρίσματα, ήταν ένας ακόμα παίκτης που «χάθηκε» στη συνολικά κακή εμφάνιση της ομάδας.

Κάρμο 6: Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός φάνηκε να κρατά την άμυνα μόνος του. Ωστόσο, και αυτός «χάθηκε» στο τέλος, ενώ έκανε ένα σοβαρό λάθος που ευτυχώς δεν κόστισε.

Ορτέγκα 3: Όπως και ο Ροντινέι, βρέθηκε πολλές φορές εκτός θέσης. Έχασε το μαρκάρισμα στο πρώτο γκολ και δεν συνεισέφερε ιδιαίτερα στην επίθεση.

Έσε 7: Ο Αργεντινός μέσος είναι ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, γεγονός που λέει πολλά για την ομάδα. Μοιάζει να παλεύει μόνος του στο κέντρο, συχνά απέναντι σε δύο ή τρεις αντιπάλους.

Γκαρθία 3: Ο Ισπανός ήταν εκτός ρυθμού από πολύ νωρίς, με αρκετά λάθη και ελάχιστη συνεισφορά, μη μπορώντας να ακολουθήσει τους ταχύτατους μέσους του Άρη.

Ζέλσον 3: Ο Πορτογάλος δεν πρόσφερε τίποτα ούτε επιθετικά ούτε δημιουργικά. Κλείστηκε αποτελεσματικά και, καθώς είναι περισσότερο εκτελεστής παρά δημιουργός, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό.

Τσικίνιο 4: Το προβλέψιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού από τα άκρα ανάγκασε τον Τσικίνιο να προσπαθήσει να κάνει πράγματα που δεν «κατέχει», αφού δεν είναι καν δεκάρι.

Βέλντε 2: Αν συνεχίσει έτσι, η επιστροφή του Μασούρα θα τον στείλει για τα καλά στον πάγκο. Είχε ελάχιστες επαφές με τη μπάλα και οι προσπάθειές του ήταν καταδικασμένες να αποτύχουν.

Ελ Κααμπί 5: Ο Μαροκινός συνεχίζει να σκοράρει, παρότι δεν τροφοδοτείται σωστά από τους συμπαίκτες του. Η δημιουργική ανεπάρκεια του Ολυμπιακού περιορίζει την εκτελεστική του δεινότητα.

Οι αλλαγές:

Μπιανκόν 4: Μπήκε στο 77′ στη θέση του Ντόη, όταν ο αγώνας είχε ήδη κριθεί. Αλλαγή χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Ολιβέιρα 5: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Γκαρθία, βοήθησε περισσότερο αλλά χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό.

Κοστίνια 4: Μπήκε στη θέση του Ζέλσον, για να προωθηθεί ο Ροντινέι ως εξτρέμ, αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Γιάρεμτσουκ 5: Αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά, προσπαθώντας να διεισδύσει στην περιοχή, αλλά ήταν συνεχώς περικυκλωμένος από δύο αντιπάλους.

Γουίλιαν 4: Έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, χάνοντας και αυτός μέσα στη μέτρια συνολική απόδοση της ομάδας.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24