Στο στόχαστρο βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου, η οποία έχει τη θέση της CEO της Ρόμα, μετά την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τους Τζιαλορόσι.

Οι Τζιαλορόσι βρίσκονται σε αναβρασμό μετά την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της ομάδας, με τους οπαδούς να είναι εξοργισμένοι και πολλοί από αυτούς να στρέφουν την οργή τους κατά της διοίκησης. Ιδιαίτερα, στο στόχαστρο βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου, η οποία κατέχει τη θέση της CEO της Ρόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Gazzetta Dello Sport, η Σουλούκου έχει δεχτεί λεκτικές επιθέσεις μέσω διαδικτύου, ενώ αναρτήθηκε και πανό έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα που έγραφε “Lina il male di Roma” (δηλαδή, “Λίνα, το κακό της Ρόμα“). Αυτό το περιστατικό οδήγησε τις αστυνομικές αρχές να λάβουν μέτρα προστασίας, καθώς εδώ και 48 ώρες τόσο η ίδια όσο και τα δύο παιδιά της συνοδεύονται από αστυνομικούς κατά τις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα προς τα σχολεία.

Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για… «φλερτ» Γιαζίτσι – Θρύλου!
Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για… «φλερτ» Γιαζίτσι – Θρύλου!

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινή (22/09) ανακοίνωση που εξέδωσε η ιταλική ομάδα το πρωί, η Λίνα Σουλούκου υπέβαλε τη παραίτησή της η οποία έγινε δεκτή: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου.

Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον Όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24