Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, όλοι περίμεναν να δουν αντίδραση από τον Ολυμπιακό.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, όλοι περίμεναν να δουν αντίδραση από τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αυτή η αντίδραση δεν ήρθε ποτέ, καθώς η ομάδα πραγματοποίησε μία απογοητευτική εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει πολλά προβλήματα, και ο Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις που πρέπει να λύσει. Με αυτή την εικόνα, το πρωτάθλημα φαντάζει μακρινό όνειρο.

Για να πάμε κατευθείαν στο ζουμί, πολλά ήταν τα πράγματα που δεν πήγαν καλά. Για άλλη μία φορά, ο Ολυμπιακός «πέταξε» ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ουσιαστική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Οι αδυναμίες στην ανάπτυξη της επίθεσης ήταν εμφανείς, και η έλλειψη ταχύτητας στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» έκανε την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Ειδικότερα, η συνεχής χρήση σέντρων αποδείχθηκε και πάλι αναποτελεσματική, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αυτή η τακτική όχι μόνο δεν αποδίδει, αλλά δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για… «φλερτ» Γιαζίτσι – Θρύλου!
Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για… «φλερτ» Γιαζίτσι – Θρύλου!

Όπως και να το δει κανείς, αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, θεωρώ ότι η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν σαν ήττα. Άρα, έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, και η πίεση έχει αυξηθεί αισθητά. Με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν για τη League Phase του Europa League να πλησιάζει, η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσει στον αγώνα με τη Λιόν. Από εκεί που ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή, πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω, και με αυτή την εικόνα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει απίθανη.

Υ.Γ. Κάποιοι παίκτες δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτή την περίοδο και δεν θα πρέπει να αγωνίζονται. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πρέπει να πάρει τολμηρές αποφάσεις, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24