Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, Ρέιντζερς, κατέγραψε μία ακόμα νίκη, καθώς κέρδισε με 3-0 τη Νταντί.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League κατέγραψε μία ακόμα νίκη, καθώς κέρδισε με 3-0 τη Νταντί στο «Ibrox». Με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Viaplay Cup, δηλαδή του League Cup Σκωτίας. Ήταν μια σημαντική νίκη για τους Ρέιντζερς.

Ο προπονητής Φιλίπ Κλεμέν παρέταξε την ομάδα με το σύστημα 4-2-3-1, επιλέγοντας ως βασικούς τους Μπάτλαντ, Ταβερνιέ, Πρόπερ, Σούταρ, Μπάρον, Ντεσέρς, Λόρενς, Μπαϊράμι, Τσέρνι, Στέρλινγκ και Τζέφτι. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τριάδα των Στέρλινγκ, Τσέρνι και Μπαϊράμι βρέθηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα και συνέβαλε σημαντικά στη νίκη που εξασφάλισε την πρόκριση για την τετράδα του Viaplay Cup.

Άρης – Ολυμπιακός: Δε δόθηκε οφσάιντ στο δεύτερο γκολ!
Άρης – Ολυμπιακός: Δε δόθηκε οφσάιντ στο δεύτερο γκολ!

Οι «Gers» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό, όταν μετά από μια επίθεση, ο Ταβερνιέ πήρε την μπάλα μετά από ριμπάουντ και σούταρε, με τον Ντεσέρς να αλλάζει την πορεία της μπάλας και να τη στέλνει στα δίχτυα. Η Νταντί προσπάθησε να απαντήσει με μερικές ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50ο λεπτό, ο Ντεσέρς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο αρχηγός Ταβερνιέ, ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Ο Ντεσέρς έδωσε ξανά το παρών στο 66ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Έτσι, οι Ρέιντζερς πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Viaplay Cup.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24