Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25, ρίχνεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και ο Παπαβασίλης έκανε δηλώσεις.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25, ρίχνεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, την Κυριακή (22/9) το μεσημέρι. Δηλώσεις από τη πλευρά των ερυθρόλευκων παραχώρησε ο Γιώργος Παπαβασίλης.

Συγκεκριμένα, στις 15:45 (ΕΡΤ 3), οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη»
Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Μετά την κατάκτηση του Super Cup, του πρώτου τίτλου της χρονιάς, με νίκη (32-25) στον τελικό στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο Θρύλος τίθεται και πάλι αντιμέτωπος με τους «ασπρόμαυρους», αυτή τη φορά στο «Σπίτι του χάντμπολ», για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα!

Γιώργος Παπαβασίλης: «Την Κυριακή, αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα. Ξεκινήσαμε με το δεξί τη χρονιά, κατακτώντας το Super Cup, ωστόσο έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας αυτό το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και βελτιώνοντας κάποιες αδυναμίες μας, να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αρχή, μακριά από τραυματισμούς, πάμε για τη νίκη».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24