Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ροντινέι ήταν δύο αναντικατάστατοι παίκτες για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2023-24 που διατηρούσαν φιλική σχέση.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ροντινέι ήταν δύο αναντικατάστατοι παίκτες για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2023-24.

Ο αρχηγός είχε κεντρικό ρόλο στο κέντρο, καθοδηγώντας το παιχνίδι και δημιουργώντας ευκαιρίες για την ομάδα του. Ήταν ο κύριος παράγοντας που έδινε ώθηση στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά, ο Ροντινέι ήταν βασικός πυλώνας στην αμυντική γραμμή, δραστήριος και ταχύς, με πολλά τρεξίματα για να καλύψει τα κενά και να εξασφαλίσει την αμυντική σταθερότητα της ομάδας.

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Γιαζίτσι, θα κάνει κίνηση;
Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Γιαζίτσι, θα κάνει κίνηση;

Οι δύο παίκτες είναι στενοί φίλοι, και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε λύπη αλλά και υπερηφάνεια για την απόφαση του Φορτούνη.

Μάλιστα, ο Φορτούνης έστειλε μήνυμα στον καλό του φίλο για να τον συγχαρεί τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του όσο και για το γεγονός ότι συνεχίζει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Ροντινέι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρόνια, μέχρι το 2027, με ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από τον Φορτούνη: «Μπράβο φίλε, πάμε δυνατά!»

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24