Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη απόψε, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, όμως ο Στάμενιτς πρέπει να... έχει το νου του.

Ο Ολυμπιακός, αφήνοντας πίσω του την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, στρέφει την προσοχή του στον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη, με στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά και τη διαχείριση των προσώπων ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει το «κίτρινο πυρετό», καθώς ο Μάρκο Στάμενιτς βρίσκεται στο όριο των καρτών. Ο νεαρός μέσος, αν χρησιμοποιηθεί στο αποψινό ματς, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Καθώς μια κίτρινη κάρτα θα τον αποκλείσει από τον επόμενο αγώνα με τον Άτρομητο, κάτι που θα επηρεάσει τις επιλογές του για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Στάμενιτς έχει αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ και εμφανίζεται συχνά στις βασικές επιλογές του, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη του Βάσκου προπονητή στις ικανότητές του.

Η διαχείριση των καρτών και η διατήρηση του κορμού της ομάδας σε καλή κατάσταση είναι κρίσιμη για τον Ολυμπιακό, καθώς προετοιμάζεται για τις επερχόμενες προκλήσεις.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24