Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πλέον θέμα Πετρούσεφ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ανεβάσει τον πήχη, με τον πρόεδρο του να κάνει αναφορά στο αυξημένο μπάτζετ της ομάδας, για την πολυπόθητη άδεια της Euroleague, ενώ παράλληλα έβαλε «τίτλους τέλους» στο θέμα Πετρούσεφ.

Επίσης δεν παρέλειψε να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν την διοίκηση του Ερυθρού να σκοπεύει σε 26 νίκες φέτος στην Euroleague.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Ο Τσόβιτς οριοθέτησε επίσημα τους στόχους του συλλόγου από το Βελιγράδi, οι οποίοι είναι η υπεράσπιση των εγχώριων τίτλων και το πλασάρισμα στη πρώτη δεκάδα της Euroleague.

«Στην πορεία της σεζόν μπορεί να υπάρξουν αναχωρήσεις και αφίξεις, αυτή τη στιγμή όμως δεν έχουμε στα σχέδιά μας κάτι τέτοιο και για αυτό τελειώνω τη σαπουνόπερα για τον Petrushev. Ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Δεν μετράμε τρόπαια στην περίοδο της προετοιμασίας, αλλά τον Μάιο και τον Ιούνιο. Παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους όπως η Χάποελ, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Ζενίτ. Έγινε εξαιρετική δουλειά και το κλίμα ήταν καλό, χωρίς να κάνουμε θόρυβο στα μέσα ενημέρωσης.

Το μπάτζετ σε μικτό ποσό για τους παίκτες είναι 14.308.000 ευρώ. Υπολογίζουμε ότι θα κινηθούμε στα επίπεδα των 20-22.000.000 ευρώ με όλα τα έξοδα του συλλόγου».

Αναφορικά με τις φερόμενες δηλώσεις του για 26 νίκες στην Euroleague, ο «ισχυρός άνδρας» του Ερυθρού Αστέρα σχολίασε:

«Ήταν μια απόπειρα να μας κάνουν κακό τα μίντια. Οι στόχοι είναι η υπεράσπιση και των τριών τροπαίων, KRK, ABA League και KLS – και να γίνει μια προσπάθεια πλασαρίσματος στο Top 10 της Euroleague».

Για το τι χρειάζεται για να πάρει άδεια από την Euroleague o Ερυθρός Αστέρας, ο πρόεδρος του απάντησε:

«Πρέπει να πείσουμε τους συνιδιοκτήτες για να ανοίξουμε χώρο για διεύρυνση των μετόχων και αυτό δεν είναι πολύ απλό και εύκολο έργο. Δεν είναι απλώς μια αθλητική ιστορία, έχει και άλλα στοιχεία. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Η συμμετοχή των Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα στη διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την καλή ατμόσφαιρα στους αγώνες μας.

Περιμένω κάποιος να το αξιολογήσει και να δει. Θα δούμε πώς θα πάει η πλήρης αναδιοργάνωση της Euroleague. Θα υπάρχει πολλή δουλειά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24