Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και ο Θρύλος θα αποκτήσει το δικό του μπασκετικό σπίτι!

Όπως ανακοίνωσε -μέσω Δελτίο Τύπου- το Υπουργείο Αθλητισμού, οι θέσεις των εργαζομένων στο ΣΕΦ είναι διασφαλισμένες αφού και το προεδρείο των εργαζομένων συμφωνεί με τη συγκεκριμένη προοπτική, στο πλαίσιο μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης και ενημερώθηκε από τον Υπουργό ότι -σε κάθε περίπτωση- οι θέσεις εργασίας τους είναι απολύτως διασφαλισμένες και δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε ανησυχίας.

Μετράμε αντίστροφα για την παραχώρηση του ΣΕΦ εκεί που ανήκει… στον Ολυμπιακό!

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Αθλητισμού:

«Με το προεδρείο των εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία της προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγγίρη και του αναπληρωτή συντονιστή – διευθυντή, Δημήτρη Μπαρδάκα, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Αφορμή της συνάντησης η έναρξη –προ ημερών- των συζητήσεων της Πολιτείας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παραχώρηση του ΣΕΦ, προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να έχει το δικό της «σπίτι».

Το προεδρείο των εργαζομένων συμφωνεί με τη συγκεκριμένη προοπτική, στο πλαίσιο μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης και ενημερώθηκε από τον Υπουργό ότι -σε κάθε περίπτωση- οι θέσεις εργασίας τους είναι απολύτως διασφαλισμένες και δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε ανησυχίας.

Οι εργαζόμενοι επιδοκίμασαν την ετήσια αύξηση κατά 60,61% (+2 εκατ. ευρώ) της τακτικής επιχορήγησης, που πλέον φτάνει στα 5,3 εκατ. ευρώ, για τα αναγκαία έργα αναβάθμισης του Σταδίου και επικρότησαν τη διάταξη περί παρακράτησης της χρηματοδότησης των αθλητικών φορέων, εφόσον χρωστούν στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, βάζοντας οριστικά τέλος στην πολυετή πρακτική οφειλών!
Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη παρακράτηση θα επιστρέφεται στα ΕΑΚ για έργα συντήρησης.

Εκ μέρους του σωματείου των εργαζομένων στο ΣΕΦ συμμετείχαν, στη συνάντηση με τον κ. Βρούτση, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καββαδίας, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Εξαρχόπουλος, ο γενικός γραμματέας Κώστας Θανόπουλος, η ταμίας Κλεονίκη Βασιλειάδου και ο νομικός τους σύμβουλος, Δημήτρης Περπατάρης».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24