Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε μια φιλική μονομαχία με τον Κώστα Παπανικολάου με τρίποντα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αρχηγό του Ολυμπιακού!

Λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν, με την Euroleague να βάζει τους παίκτες της ομάδας σε διάφορα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά, ο Βεζένκοφ λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κώστα Παπανικολάου, σε έναν αγώνα ταχύτητας και ευστοχίας.

Και ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι καλός σουτέρ από τα 6,75μ., ο Σάσα δεν του άφησ…ε κανένα περιθώριο ευστοχώντας γρήγορα σε τρία σουτ και παίρνοντας τη νίκη!

Η απογοήτευση του Παπανικολάου και η αντίδραση του λογαριασμού της Euroleague τα λένε όλα: «Επέστρεψε έτοιμος», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24