Ο Ολυμπιακός κοιτά πλέον μπροστά, μετά την προετοιμασία που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ιταλία, το Σούπερ Καπ.

Με μια εβδομάδα να απομένει για το Σούπερ Καπ στη Ρόδο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται εντατικά, παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προετοιμασία του. Η καθυστερημένη ενσωμάτωση των διεθνών παικτών και οι τραυματισμοί έχουν περιορίσει τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα από το να δουλέψει με το πλήρες ρόστερ και να οργανώσει περισσότερα φιλικά. Ωστόσο, η ομάδα έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής, βασιζόμενη στην ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών της.

Παρόλο που δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει τη δίψα και την αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Με παίκτες υψηλού επιπέδου όπως οι Σάσα Βεζένκοφ, Έβαν Φουρνιέ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Λούκα Βιλντόζα, οι Πειραιώτες έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν την πίεση στα κρίσιμα σημεία των αγώνων.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)
Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video)

Ο επερχόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό για το Σούπερ Καπ δεν είναι απλά για τον τίτλο, αλλά και για το πρεστίζ και την ψυχολογία που θα φέρει στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Και οι δύο ομάδες, παρόλο που βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη σε αυτό το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24