Η Εύη Κουτσαυτάκη, από χτες το βράδυ είναι με κάθε επισημότητα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την κυρία Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ομάδας. Με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον τομέα των επιχειρήσεων και των media, η κυρία Κουτσαυτάκη αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση των εταιρικών, οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα της θέση θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της εμπορικής παρουσίας της ομάδας, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, μέσω της αύξησης χορηγιών και στρατηγικών συνεργασιών. Με την εμπειρία της σε διοικητικές θέσεις, η κυρία Κουτσαυτάκη αναμένεται να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη και ενίσχυση της ομάδας, ενώ η επιλογή της δείχνει την εμπιστοσύνη που της έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα
Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα

Η πρόσληψή της ενισχύει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία τόσο στο αγωνιστικό πεδίο όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, δίνοντας έμφαση στη στρατηγική ανάπτυξη και την επέκταση της εμπορικής του βάσης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24